Izvor:
03.03.2017 u 13:19
0

ISKORISTITE DAN: Hladno jutro, a tokom dana pretežno sunčano! (foto)

Veći deo dana vreme će biti pretežno sunčano i toplo, samo će ujutro u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, po podne u skretanju na jugoistočni, u toku noći na jugu Banata u pojačanju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od -3 C, na jugoistoku Srbije do 6 C, na severu i u Negotinskoj Krajini. Najviša temperatura od 13 do 18 C.

U Beogradu će ujutru biti pretežno oblačno, u pojedinim delovima grada sa slabom kratkotrajnom kišom. Pre podne doći će do postepenog razvedravanja, a od sredine dana pretežno sunčano.

Vetar slab i umeren, severozapadni, po podne u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 6 C, najviša oko 15 C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u subotu će biti pretežno sunčano i još toplije, u košavskom području i na planinama vetrovito. Najviša temperatura u većini mesta oko 20 C.

U nedelju postepeno naoblačenje, koje će najpre na severu i zapadu usloviti manji pad temperature i povremeno kišu, dok će na istoku i jugoistoku veći deo dana biti suvo i toplo sa najvišom temperaturom i dalje oko 20 C. U Pomoravlju i Podunavlju košava u slabljenju.

Od ponedeljka do kraja perioda umereno do potpuno oblačno i svežije sa češćom pojavom kiše, a na višim planinama snega.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter