Izvor:
03.03.2017 u 21:10
0

OVAJ STAN MOŽE BITI VAŠ: Pogledajte kakva supernagrada čeka najvećeg srećnika! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Šest najsrećnijih dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" imaće priliku da se useli u jedan trosoban i pet dvosobnih stanova, izjavio je direktor Građevinske direkcije Srbije Nebojša Šarlan.

Šarlan i predstavnici MInistarstva Državne uprave i lokalne samouprave i Direkcije za imovinu obišli su danas te stanove i predstavili ih medijima.

Prvi od njih je u beogradskom naselju "Stepa Stepanović", ima, kako je precizirao Šarlan, 83 kvadratna metra i jedini je trosoban stan koji će biti dodeljen u nagradnoj igri. On je izgrađen prema standardima ekološke efikasnosti, što znači da bi računi za grejanje trebalo da budu i do 30 odsto niži.

Stan u najvećem voždovačkom naselju biće izvučen u poslednjem kolu nagradne igre.Jedan od dvosobnih stanova u "nagradnom fondu" nalazi se u još uvek neizgarđenoj zgradi u okviru Beograda na vodi i ima 57 kvadratnih metara.

Vrednost tog stana, rekao je Šarlan, procenjuje se na oko 150.000 evra i biće spreman za useljenje za godinu i po dana.Ostala četiri dvosobna stana nalaze se u naselju Braće Jerković. Svaki od njih, kaže Šarlan, ima 51 ili 52 kvadratna metra.

Stanovi su u zgradi, koja je imala određene nedostake, oni su, kaže Šarlan, otklonjeni, a nagradni stanovi, iako napravljeni 2012. godine, su praktično novi, jer niko nije živeo u njima.

Tanjug
Foto: Tanjug Printscreen
Video: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter