Izvor:
05.03.2017 u 17:00
0

STIŽE NAM PLJUSAK: Evo u koliko sati će danas početi kiša!

U Srbiji će danas biti toplo, na istoku i jugu malo i umereno oblačno i suvo. U ostalim krajevima pretežno oblačno, ujutro i pre podne u severnim, po podne i uveče u zapadnim i jugozapadnim krajevima ponegde sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura u većini mesta od 5 do 10, na istoku od 0 do 2, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

U Beogradu danas pretežno toplo, s tim da će oko 16 h početi pljuskovi. U toku noći doći će do zahlađenja praćenog kišom. Slično vreme i u ponedeljak ujutru, a vetar će oslabiti.

U ponedeljak će u Beogradu biti 13 stepeni, padaće kiša; u utorak 12 stepeni; u sredu 11, u četvrtak 12; u petak 12, a za naredni vikend nas očekuje pravo pročeće. – to vreme obavezno iskoristite da se dobro odmorite pred pljuskove koji će ubrzo stići.

Već od 13. marta uslediće kiše.

Trenutna temperatura u Nišu je 14 stepeni, maksimalna danas je 21 stepen. U Nišu i okolini kiša se očekuje noćas, kao i tokom cele naredne nedelje. Temperatura će padati – od ponedeljka, svakim danom biće hčadnije za nekoliko stepeni.

U Novom Sadu fanas oko 17 sati uslediće pljuskovi, a temperatura maksimalna je 17 stepeni. Sutra u Novom Sadu kiša i 12 stepeni, u utorak i sredu bez padavina, u četvrtak pljuskovi, a onda suvo u petak i za vikend.

Danas u Čačku 18 stepeni maksimalna temperatura, noćas u 2 sata će početi kiša i trajaće cele nedelje uz pad temperature. Za vikend nema padavina.

Danas u Boru 18 stepeni, u noći nedelje na ponedeljak, u 1 sat ujutru počeće kiša. Do kraja nedelje će padati temperatura.

U Kragujevcu danas maksimalno 14 stepeni, kiša će početi da pada u noći između nedelje na ponedeljak, u 2 ujutru. U utorak i sredu će ovo područje takođe pogoditi padavine, a temperatura će pasti ispod 10 stepeni. Krajem nedelje nema kiše, u subotu sledi otopljenje, kao i u celoj zemlji.

Danas u Novom Pazaru maksimalna temperatura iznosiće 14 stepeni Celzijusovih, a kiša će početi da pada sutra ujutru oko 4 sata. Kiša se u ovim krajevima očekuje tokom cele nedelje uz pad temperature – ispod 10 stepeni Celzijusovih.

Maksimalna temepratura u Prištini danas je oko 16 stepeni, a kiša će početi u noći između nedelje na ponedeljak, u 4 sata ujutru. Tokom cele nedelje padavine, temperatura u opadanju, za vikend bez kiše, toplo vreme.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter