Izvor:
06.03.2017 u 13:19
0

Temperatura ponovo u padu: U SRBIJI DANAS OBLAČNO I HLADNIJE, SA KIŠOM i SNEGOM!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, malo hladnije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno i jak, jugozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 9 C, najviša dnevna od 11 C na severu do 17 C na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogadu će biti promenljivo oblačno i malo hladnije, sredinom dana i po podne povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 9 C, najviša dnevna oko 14 C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do četvrtka će biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača.

Više padavina biće u utorak uveče i u sredu. U četvrtak na severu i zapadu, a u petak i u ostalim krajevima postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Zatim do nedelje suvo i toplije. U nedelju ujutro na severozapadu, do kraja dana i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom uz manji pad temperature. U ponedeljek pretežno oblačno, u nižim predelima sa kišom, a na planinama sa snegom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter