Izvor:
08.03.2017 u 08:48
0

NAPAD NA PORODICU U NOVOM KNEŽEVCU: Zapalili im kuću dok su večerali!

Petočlana porodica Mirjane i Jašara Golje iz Novog Kneževca još se nije oporavila od nedeljnog šoka, kad im je neko pod okriljem noći kuću polio benzinom i podmetnuo vatru.

S knedlom u grlu supružnici kažu da ne mogu da dokuče ko je pokušao da im upali kuću, u kojoj živi i njihov sin Manuel, snaha i tromesečni unuk.

Iako, srećom, vatra nije ozbiljnije oštetila dom porodice Golja, u njihova srca uvukli su se nemir i strah.
Tek što smo završili večeru i počeli da se pripremamo za počinak, kad se lavežom oglasio naš pas Brundo. Suprug je već bio u krevetu. Još se nije ni pridigao iz kreveta kad je nešto napolju puklo. Jašar je izleteo iz sobe i ugledao veliki plamen. Bez daha sam odjurila u dečju sobu, pozivajući sina i snahu da izađu napolje. Zgrabila sam bebu i pobegla kod komšinice. Muž je počeo da gasi vatru, a vatrogasci su brzo stigli. Bilo je mnogo dima, mogli su sve da nas ubiju – priseća se Mirjana.

Njen suprug Jašar Golja potvrđuje nam je da je, dok je istrčavao iz sobe, čuo brujanje motora. Kad se obreo napolju, na ulici nikog nije zatekao. Piroman ili dušmanin već je utekao.
Jasno je da je vatra namerno izazvana, nađeni su upaljač i plastične boce iz kojih je fasada kuće polivana, najverovatnije benzinom – kažu supružnici uglas, a Mirjana dodaje i da su kuću kupili po povratku iz inostranstva i da u Kneževcu žive duže od godinu dana.

Novokneževačka policija je izvršila uviđaj i podneta je krivična prijava protiv nepoznatog izvršioca zbog krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti. Pretpostavlja se da je kuća polivena benzinom iz plastičnih boca za vodu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter