Izvor:
10.03.2017 u 13:11
0

DANAS HLADNIJE SA KIŠOM: Najviša temperatura do 12 stepeni!

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, ujutro i pre podne na severu i zapadu, do kraja dana i u ostalim krajevima mestimicno sa kišom, na planinama sa snegom.

Jutarnja temperatura biće od 3 do 8, najviša dnevna od 8 do 12, u Negotinskoj Krajini oko 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, posle podne u većini krajeva povremeno jak, severni i severozapadni vetar. U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladnije od sredine dana povremeno sa kisom i pojacanim severnim i severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura oko 6, najvisa dnevna oko 9 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 17. marta, u subotu će biti vetrovito sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom uz postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Zatim promenljivo oblačno i uglavnom suvo. U jutarnjim satima ponegde će biti slab mraz, a jutarnja temperatura oko prosečnih vrednosti.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter