Izvor:
10.03.2017 u 22:42
0

Ako ste skupljali račune… U SUBOTU PRVO IZVLAČENJA NAGRADA U IGRI S FISKALNIM RAČUNIMA

U subotu 11. marta, u 17.45 časova na javnom servisu, biće izvučeno prvih 177 nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", ukupne vrednosti 24,288,534 dinara, najavili su Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Sportisti, tekvondiskinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević, vaterpolista Nikola Jakšić i glumci serije Vojna akademija, Dragana Dabović i Nebojša Milovanović, biće prvi koji će obradovati građane u nagradnoj igri.

Nagrade će se izvlačiti iz ogromnog bazena, a sportisti će izvući srećne dobitnike stana u Beogradu u naselju Braća Jerković površine 51 kvadrat, 12 automobila, četvorodnevno putovanje u Pariz i dva putovanja u Grčku za dve osobe u trajanju od po deset dana.

Ukupno je za učesnike igre obezbeđeno 50 automobila Fijat 500L u vrednosti od oko 61 miliona dinara, a nagradni fond obuhvata 742 nagrade u vrednosti od preko 135 miliona dinara. Prema rečhima nadležnih, za nagradnu igru je pristiglo četiri miliona koverata.

Kako objašnjavaju u Ministarstvu, nagrade će se dodeljivati u naredne četiri nedelje, a glavne su: odmor na Staroj planini i Zlatiboru, 12 prenosivih racunara, 25 mobilnih telefona,12 ftižidera, vaučeri za kupovinu robe i druge nagrade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter