Izvor:
14.03.2017 u 19:06
0

ŠOK NA KOMEMORACIJI: Rok kritičar Petar Janjatović kolabirao!

Poznati beogradski rok kritičar Petar Janjatović onesvestio se dok je govorio na komemoraciji u čast preminulog kolege Ante Perkovića u Zagrebačkom kazalištu mladih, piše hrvatski Novi list.

Kako se navodi, potresna komemoracija je završena naglo kada se Janjatović sa mikrofonom u ruci srušio. Srećom, u publici je bio lekar koji mu je priskočio u pomoć pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Janjatović je prema pisanju Novog lista doživeo srčani udar i prebačen je u Vinogradsku bolnicu. Kada su ga iznosili iz sale, bio je svestan.

"Odlazi dobar svet kojem je pripadao Ante, a sve više ostaje polusvet", rekao je Janjatović neposredno pre nego što mu je pozlilo.

Hrvatski novinar, rok kritičar i muzičar Ante Perković preminuo je petog marta u Zagrebu u 44. godini života.

Pisao je za studentski magazin Puls, Jutarnji list, Homo volans i Nomad. Muzičku karijeru započeo je 2002. godine u grupi Djeca, a kasnije je objavljivao i kao solo muzičar.

Novi list, N1
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter