Izvor:
17.03.2017 u 15:04
0

DRAMATIČNA ispovest dr Tomović, koja tvrdi da joj je „Crna ruža“ ubila dete u „Dobro jutro Srbijo“: TREBALO JE DA NAS SIN POBIJE!

Irina Vukotić i Milomir Marić su u najgledaniji jutarnji program kod nas, "Dobro jutro Srbijo", doveli su doktorku Mirjanu Tomović, koja je radila kao neuropsihijatar na VMA. Ona je preživela pravi horor, jer joj je, kako sama tvrdi, sekta "Crna ruža" prvo ubila sina, a onda joj je napakovala hapšenje jer se drznula da unajmi privatne detektive i raskrinka zločin ove mračne organizacije!

Doktorka Tomović se našla u zatvoru zbog mita, kako kaže, verujući da iza tog hapšenja stoji navedena sekta. "Moj sin je nestao, tj. nije došao kući iz škole posle nastave jedne večeri. Tražili smo ga dva dana, a pronađen je u jednoj šikari mrtav u neprirodnom položaju. Policija je saopštila posle istrage da je to bilo klasično samoubistvo sa metkom između dve obrve, a tvrdim da je to nemoguće i da se potencijalni samoubica ne ubija tako, pogotovo ne moj sin", objašnjava Tomović.

Maric je pitao zašto joj se sin ubio? Doktorka odgovara da su policajci tvrdili da je narkoman, da je želeo da otputuje u inostranstvo a da mu ona i suprug nisu dozvolili, dok je okolina izmišljala razne druge razloge…

"Oni vrbuju mlade ljude i tipuju dobrostojeće prodice. Nismo milijarderi, ali nemamo baš ni skromnija primanja. Scenario je bio da sin pobije porodicu i da se proglasi neuracunljivim. Pretio im je da detinjasto "sve reći mami", jer mu je mam psihijatar. Preko članice naše šire familije, koja je godinama član pomenute sekte, uvučen je u tu organizaciju. Naravno da neće biti uvučen preko nekoga ko njega nije poznavao", potresno govori Tomović.

Zoran Luković član Evropske organizacije za borbu protiv sekti, kaže da je napravljen tim za borbu protiv sekti. "Pozadinu ubistva Filipa Tomovića nismo radili, jer smo bili povučeni na različite zadatke. Nismo imali ni jednu izjavu ili apel koji je ukazivao na njegovo ubistvo ili samoubistvo" objašnjava Luković i dodaje da policija ne može da veštači stvari oko ubistva, već da oni rade lice mesta i analiziraju motivaciju i pripremu dela. "Ja sam konkretno radio poligraf", zaključio je on.

Irina je pitala goste koja je ciljna grupa podložna sektama? Igor Radosavljević psihijatar kaže da su najpodložnija deca i da za njihvovo izvljačenje iz svega toga treba da se uključi porodica i psihoterapija. Vođe su beskrupulozni iljudi koji brinu samo o svojim potrebama.

Doktorka Tomović je dodala da je na vrhu te sekte bio mlad, porodičan čovek sa troje dece, kome je to samo maska i koji je vlasnik firme za uvoz pumpi za bazene. "Putovao je često do Italije, a firma samo fiktivno postoji i ne posluje. Posle zadržavanja u Italiji dva do tri dana, vraća se sa nekakvim propagandnim materijalom i niko ga ne kontroliše na ulasku u zemlju", zaključuje ona.

Luković tvrdi da sekta rešava probleme mnogim ljudima i onda od sledbenika pravi dobrovoljne žrtve koji duguju sekti.

Neobjašnjivo je, što naš Zakon o crkvama i verskim zajednicama, u članu 18. (stav. b1), dopušta osnivanje verske organizacije sa imenima, prezimenima i brojevima identifikacionih dokumenata i potpisima osnivača od najmanje 0,001% punoletnih državljana Republike Srbije sa prebivalište u Srbiji, što je oko 65 potipsa.

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter