parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OTIŠAO U PRAVE RUKE: Ovo je dobitnica dvosobnog stana u Beogradu!

 

Stan od 50 kvadratnih metara u Beogradu otišao je u ruke porodice iz Blaca, a sve to zajedničkim radom.

Suprug Radoljub iskušao je "ludu sreću", ali se pokazalo da je Zoričino ime bilo pravi talisman.

- Moj muž Dragoljub je poslao kovertu. Čujem i vidim svoje ime na ekranu, a ja još ne mogu da poverujem u to - priča za "Blic" još zbunjena Zorica Spasić (65), u čije ruke su večeras otišli ključevi od stana u igri "Uzmi račun i pobedi".

U kući porodice Spasić je veselo, slavi se, a ispunila ju je graja i čestitke komšija, rođaka i prijatelja koji čestitaju srećnoj dobitnici. Kako kaže Zorica, popiće se i "po koja".

Dok penzionerski par opipava puls, već se polako preračunava i sluti namena stana, koja će obradovati mlađe generacije u kući.

 

- Imamo dvoje dece, pa će stan biti za njih, možda i da se presele za Beograd, nećemo sigurno mi. Kćerka mi je student, a sin je ovde kod nas, pa ćemo videti - kaže Zorica.

Za razliku od prvog izvlačenja u "Uzmi račun i pobedi" kada je tek iz trećeg puta izvučena regularna koverta i vlasnik dvosobnog stana u Beogradu, ovog puta odmah je bio jasan pobednik.

Najsrećniju večerašnju kovertu izvukla je iz gomile od pet miliona njih predsednica ŽKK Crvena zvezda Nataša Kovačević, zatim je usledilo izvlačenje imena dobitnika šest automobila "fiat 500 l", gde se dogodila omaška i jedan od učesnika ostao je bez automobila jer nema svih elemenata na računu, pa je njegovo ime diskvalifikovano.

Vredni sakupljači računa zatim su poslati na putovanja u Grčku, u Pariz na turnir Rolan Garos, a najdalje je večeras otputovala Katarina Cicka iz Kovačice u Njujork.

 

Izvor: Blic
Foto: Telegraf

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi - live
11:55 Vesti
12:05 Parovi - live
12:55 Vesti
13:10 Parovi - live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi - live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 Cirilica
slede Parovi - live