Izvor:
19.03.2017 u 20:23
0

POTERA ZA SRPSKIM LOTO MILIONEROM: Dobitnik 1,2 miliona evra KRIJE SE NA PIJACI!

Meštani Mladenovca od petka uveče zaboravili su na predsedničke izbore i sve tekuće probleme, i pričaju samo o jednoj stvari – ko je srećni komšija koji je ubo loto sedmicu i postao bogatiji za 147.221.447 dinara, odnosno 1,2 miliona evra.

Na ulicama je vladala neobična euforija. Građani su se međusobno zagledali, iščekujući da će na nečijem licu prepoznati dobitnika, koji želi da se skrije.

Danijela Janković, radnica u trafici u centru Mladenovca, u kojoj je uplaćen tiket, zagonetno se smeškala.
– Kažu da je tiket uplaćen u četvrtak, a ja tada nisam radila. Šteta. Volela bih da sam barem bila blizu budućem milioneru – kaže Danijela i dodaje da ne zna ko bi mogao biti i da ne veruje da će nju i koleginicu počastiti:
– Zašto bi? U tom slučaju bi morao da se oda, a to niko ne želi!

Grupica mladića koja je sedela u parku u blizini trafike doviknula nam je:
– Mi smo čuli da je dobio neko s pijace. Skoknu oni s tezge da uplate pošto im je ta trafika blizu. I na pijaci pričaju samo o tome.

Na pijaci zaista svi pričaju samo o milioneru. Zagleda se koja tezga nije otvorena, pa se šuška da je baš taj dobitnik i da zato nije došao da radi.
– Eeee… Ne možete isključiti ni ljude koji se trenutno nalaze ovde. Primera radi, ja da sam dobio, ponašao bih se normalno. Došao bih na pijacu, otvorio tezgu, pričao s novinarima… – kaže Nebojša Petrović, šeretski se smejući dok nas gleda ispod obrve.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter