kviz kviz

POTERA ZA SRPSKIM LOTO MILIONEROM: Dobitnik 1,2 miliona evra KRIJE SE NA PIJACI!

 

Meštani Mladenovca od petka uveče zaboravili su na predsedničke izbore i sve tekuće probleme, i pričaju samo o jednoj stvari - ko je srećni komšija koji je ubo loto sedmicu i postao bogatiji za 147.221.447 dinara, odnosno 1,2 miliona evra.

Na ulicama je vladala neobična euforija. Građani su se međusobno zagledali, iščekujući da će na nečijem licu prepoznati dobitnika, koji želi da se skrije.

Danijela Janković, radnica u trafici u centru Mladenovca, u kojoj je uplaćen tiket, zagonetno se smeškala.
- Kažu da je tiket uplaćen u četvrtak, a ja tada nisam radila. Šteta. Volela bih da sam barem bila blizu budućem milioneru - kaže Danijela i dodaje da ne zna ko bi mogao biti i da ne veruje da će nju i koleginicu počastiti:
- Zašto bi? U tom slučaju bi morao da se oda, a to niko ne želi!

Grupica mladića koja je sedela u parku u blizini trafike doviknula nam je:
- Mi smo čuli da je dobio neko s pijace. Skoknu oni s tezge da uplate pošto im je ta trafika blizu. I na pijaci pričaju samo o tome.

Na pijaci zaista svi pričaju samo o milioneru. Zagleda se koja tezga nije otvorena, pa se šuška da je baš taj dobitnik i da zato nije došao da radi.
- Eeee... Ne možete isključiti ni ljude koji se trenutno nalaze ovde. Primera radi, ja da sam dobio, ponašao bih se normalno. Došao bih na pijacu, otvorio tezgu, pričao s novinarima... - kaže Nebojša Petrović, šeretski se smejući dok nas gleda ispod obrve.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:55 Telemaster
18:35 Kviz: Naslovna strana
19:05 Glamur
19:20 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Srbija na dlanu
22:15 Vikend show