Izvor:
22.03.2017 u 19:49
0

HRVAT SASUO UVREDE: Zgrožen sam devojkama sa Balkana!

SIlikoni, selfiji, nadmenost i oskudno odevanje samo su neke od stvari koje današnji muškarci zameraju devojkama.

Jedan Hrvat je u opširnom obraćanju na jednom nemačkom sajtu naveo šta sve zamera devojkama sa Balkana i koliko mu je teško da nađe partnerku za život.

– Živim u Minhenu, izlazim u klubove i zgrozi me kad vidim šta naše devojke rade. Ponekad ne možete verovati kako je teško pronaći "normalnu" partnerku za život. Muškarci danas imaju problem – šokirao je Hrvat i nastavio.

– Istina, stvarno lepo izgledaju, lepo se obuku iako često neprimereno. Ali, ne možeš ih ni pogledati, a kamoli prići i upasti u neku priču osim ako ne izgledaš kao Kristijano Ronaldo i ako imaš novac – požalio se.

Sve gledaju samo korist, i nije to samo slučaj kod naših devojaka u Nemačkoj, kaže on, već i u domovini.

– Fejsbuk sve kvari. Čim upoznaš devojku, osvaneš tamo. A ono što vidiš na njenom profilu, natera da se predomisliš oko prve kafe s njom. Pokazuju golotinju više nego lice – pojasnio je.

Ispovest je zaključio time da mu najviše smeta – alikohol.

– Sve češće se mogu videti devojke kako piju alkohol više nego muškarci. Nema ženske prеfinjenosti, to je tako ružno za videti. Dođeš za sto nekolicine devojaka, a ono tamo flaša viskija, broj da ne nabrajam. Ima izreka koja kaže ”Devojke su pre kuvale kao mame, a danas piju kao tate”. Žalosno, ali je istinito – zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter