Izvor:
26.03.2017 u 13:29
0

AMSS: Putevi prohodni, po podne pogoršanje vremena!

Na autoputevima saobraćaj je trenutno slabijeg intenziteta, a na naplatnim rampama se prolazi bez dužih zadržavanja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, još uvek povoljne vremenske prilike doprinose dobroj prohodnosti puteva, a kada se tome doda i uobičajeno manji broj vozila i slabiji intenzitet saobraćaja koji je karakterističan za nedelju, onda vozači verovatno neće imati problema na putu ka svom odredištu.

Međutim, pogoršanje vremena, pojačan vetar u košavskom području i kiša koju meterolozi najavlju u popodnevnim i večernjim satima sigurno će uticati na prohodnost puteva u jugozapadnim i u centralnim krajevima Srbije gde se padavine najpre očekuju.

Padavine koje se najavljuju, pored mokrih kolovoza, na putevima u planinskim područjima donose i učestalu pojavu odrona, na šta se vozači posebno upozoravaju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta, navodi AMS.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter