Izvor:
28.03.2017 u 13:31
0

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Umeren saobraćaj, oprez zbog poledice!

Saobraćaj na putevima Srbije jutros je umerenog intenziteta, moguća je poledica na putevima u planinskim predelima, a vozačima se savetuje oprezna vožnja na deonicama na kojima su radovi u toku, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Na obilaznici oko Beograda u smeru ka Nišu do 3. aprila menjaće se dilatacija na mostu zbog čega će se saobraćaj odvijati sukcesivnim propuštanjem levom i desnom trakom.

Saobraćaj na deonici Ugrinovci – Rudnik zbog saniranja "Lukića mosta" od srede, 28. marta do subote, 1. aprila odvijaće se na po jednoj saobraćajnoj traci u oba smera.

Na putu Subotica – Novi Sad – Beograd od četvrtka, 30. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na kolovozu, a za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane preticajna i srednja traka.

Normalizovan je saobraćaj na deonici Laćarak – Sremska Mitrovica, gde su izvršeni radovi na pružnom prelazu u Laćarku, a do 31. marta u 16 časova obustavljen je saobraćaj u Zagrebačkoj ulici u Subotici.

Na deonici od Horgoša ka Novom Sadu do 30. maja izvodiće se radovi na izgradnji čeone naplatne rampe zbog čega je saobraćaj preusmeren na levu saobraćajnu traku.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter