Izvor:
29.03.2017 u 03:14
0

ZA NEVERICU: Nišlijka otkrila da ima „TUMOR PENISA“!

Nišlijka je doživela neprijatnost pred lekarskom komisijom, koja se grohotom smejala kada su uvideli da joj je izabrani ginekolog u domu zdravlja, umesto šifre za genetska ispitivanja napisao da ima tumor penisa.

Ona objašnjava da je ostala šokirana kada je saznala šta je njen ginekolog napisao, pa se na kraju i ona smejala, ali od muke.

– Majka mi je imala karcinom dojke, zbog čega sam odlučila da uradim genetske analize i saznam da li imam predispozicije za to.

Već mesecima pokušavam da dobijem uput za genetko ispitivanje u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Međutim, niko u Nišu ne zna da se to radi u Beogradu, pa mi je bilo potrebno vreme da sakupim svu papirologiju i odem pred lekarsku komisiju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje – objašnjava ova Nišlika.

I kada je napokon uspela da dobije sve, čim je stala pred komisiju, lekari su počeli da umiru od smeha.

– Čim je videla uput, doktorka je počela da se smeje. Rekla mi je da ne može da veruje da je ginekolog napisao da imam karcinom penisa, i da bi bila velika sramota da sa ovakvim uputom odem za Beograd. Zatražila je da se ponovo vratim kod ginekologa i da mu kažem da napiše odgovarajuću šifru – prepričava ona.

Kaže da joj je pao mrak na oči, jer joj je tri nedelje bilo potrebno da dobije taj pečat i sada je ponovo morala da se vraća u dom zdravlja.

– Doktor je ćutke prepravio šifru, ništa nisam htela da mu kažem. Posle ovoga definitivno ću morati da ga promenim – kaže ova žena.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter