Izvor:
04.04.2017 u 15:06
0

SEGEDIN JE PROŠLOST: Od sada ćete po hranu ići u Hrvatsku!

Zagreb je dobio još jednu prehrambenu autlet prodavnicu, u kojoj se prodaje hrana pred istekom roka upotrebe, jeftinije i 90 odsto.

Reč je o trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i fabrike zbog raznih razloga nisu uspeli da prodaju. Prodavnica se prostire na 300 kvadratnih metara, a na policama se nalazi višak robe, oštećeni proizvodi i hrana pred istekom roka trajanja.

U novootvorenom autletu u ponudi je više mesnih proizvoda, sireva, jogurta i druge “konkretne” hrane nego što je slučaj u prvom auletu, gde se mahom prodaju grickalice i slatkiši.

Vlasnici trgovine su Maja i Mario Žamboki koji su otkrili kako su ideju za ovakav koncept dućana dobili kada su videli koliko se hrane zapravo baci.

“Podstaknuti pozitivnim iskustvima iz prvog food autleta logično je bilo otvarenje na mnogo većem prostoru. Prema dosadašnjem iskustvu mogu reći da u naše dućane dolaze sve generacije, od dece, mladih do starijih osoba i što nam je najbitnije ljudi odavde izlaze srećni jer kupe punu košaru proizvoda za malo novca”, kazao je Mario Žamboki.

Vlasnici su otkrili da imaju u planu otvaranje novih sličnih prodavnica u Zagrebu, ali i da će se širiti po celoj Hrvatskoj.

Jutarnjilist
Foto:Twitter/seoulpeach

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter