Izvor:
12.04.2017 u 15:01
0

Agencija za bezbednost saobraćaja: OD DANAS EDUKACIJA O BEZBEDNOSTI MOTOCIKLISTA!

Kakve opasnosti vrebaju vozače motocikala i mopeda, šta treba da čine kako bi bezbedno učestvovali u saobraćaju teme su kojima će se od danas, 12. aprila, baviti Agencija za bezbednost saobraćaja.

Kako se navodi u saopštenju Agencije, njeni predavači će, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, organizovati i učestvovati na tribinama u srednjim školama, podeli edukativnog materijala i kaciga u kontroli saobraćaja, tokom kojih će posebno ukazati na opasnosti koje vrebaju tu kategoriju učesnika u saobraćaju.

U okviru zajedičke akcije, pored edukacije vozača dvotočkaša, vozačima putničkih automobila biće skrenuta pažnja da povedu računa o motociklistima podelom hengera na retrovizore parkiranih automobila, koji pozivaju vozače da ne treba samo da „bace pogled na motocikliste", već da dobro pogledaju i tako im sačuvaju život.

Akciji će se, pored Beograda, priključiti i lokalni Saveti za bezbednost saobraćaja grada Niša, Aleksinca, Kovina i Kule, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/CBS6Albany, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter