Izvor:
15.04.2017 u 01:36
0

Sutra nas očekuje naoblačenje: ZA USKRS SPREMITE KIŠOBRANE!

Prvog dana vikenda u Srbiji vreme će biti promenljivo oblačno, u većem delu suvo. Popodne na severu, zapadu i jugozapadu očekuje se jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od pet do 10, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena.

U Beogradu promenljivo oblačno, tokom većeg dela dana suvo sa periodima sunčanog vremena. Krajem dana i uveče jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna oko 21 stepen.

U nedelju se očekuje oblačno, hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima. Posle podne na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima, prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U ponedeljak suvo i uglavnom sunčano. Zatim oblačno i hladno mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima i sa snegom, više padavina se očekuje u utorak i sredu.

Izvor: rs.n1info.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter