Izvor:
15.04.2017 u 15:40
0

ISPOVEST ŽENE IZ KAZNENO-POPRAVNOG DOMA U POŽAREVCU: Dete ne zna da sam u zatvoru, misli da radim!

G.P. (43) jedna je od osuđenica Kazneno-popravnog doma u Požarevcu čije dete ne zna da mu je majka u zatvoru.

Dete je još malo i ne zna da sam ovde. Misli da radim. Kad bude došlo vreme, i ono će saznati istinu – izjavila je G.P. za “Večernje novosti”.

G.P. je osuđena na 18 godina zbog ubistva.

U startu je rekla da ne želi mnogo da priča o onome što ju je dovelo iza zatvorskih zidina u kojima se nalazi već dve i po godine.

Ubijen je jedan strani državljanin. Mogu samo da kažem da sam identifikovana kao žrtva trgovine ljudima i da je to koren čitavog događaja, čitave te tragedije. Više puta sam pokušavala da izađem iz tog života, da se spasem. Ali bezuspešno. Osuđena sam, prihvatila sam kaznu, došla na izdržavanje, jer znam da ću jedino tako moći da započnem život iz početka – nastavlja svoju priču G.P.

Kaže da se postupak protiv nje vodio punih 11 godina, da je 19 meseci bila u pritvoru, a ostatak do pravosnažnosti presude na slobodi. Za to vreme upoznala je svog sadašnjeg supruga i rodila dete.

Naš odnos nisam htela da započnem na lažima, pa sam mu odmah ispričala sve o sebi. Na njemu je bilo da li će to da prihvati ili ne. Podrška supruga, kao i moje cele porodice, mnogo mi znači – ističe ona i dodaje da je svesna da će je ono što je uradila pratiti do kraja života.

Izvor. Vecernje novosti
Foto: Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter