Izvor:
17.04.2017 u 20:44
0

TRENER DECE ZAROBLJENE U LARNAKI: Dobro smo, ali zovite ministarstvo da nam pomogne!

Trinaestoro dece, članova ovog kulturno-umetničkog društva iz Beograda, uzrasta od devet do četrnaest godina, od noćas je zarobljeno na aerodromu u Larnaki na Kipru.

Oni su krenuli na festival folklora u mestu Grine, koje se nalazi u turskom delu Kipra i to je razlog što grčki carinici ne žele da ih puste da uđu u zemlju.

Situacija je poprilično dramatična, deca su prespavala na stolicama na aerodromu, a kiparski carinici planiraju da ih u Srbiju vrate, u sredu, 19. aprila.

Povodom novonastale, neprijatne situacije, na Fejsbuku se roditeljima dece koja su krenula na put, obratio Dejan Tošić, direktor KUD "Izvor".

On je na svom fejsbuk profilu napisao poruku roditeljima:

Postovani roditelji
Ovim putem Vas obavestavamo da smo zadrzani na aerodromu I da carenik nije hteo da Nas pusti da prodjemo carinsku kontrolu, hoce da Nas Vrate 19.4. Kada ima sledece let.
Kontaktirao sam organizatora festivala koji kaze da nikada se nije desilo da zadrze grupu.
On cini sve da nas izvuce sa aerodroma sto pre.
Ovim putem Vas molim posto nasa ambasada ne radi danas ovde ne mozemo stupiti u kontakt sa njima.
Ko ima bilo koga da poznaje u ministarstvu inostranih poslova da stupi u kontakt I da Nam pomognete da resimo ovaj problem.
Deca su dobro sada cemo otici na rucak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter