Izvor:
18.04.2017 u 00:01
0

HAOS NA PRILAZIMA BEOGRADU: Najveće gužve na naplatnim rampama od 18 do 20 časova!

Najjači intenzitet saobraćaja očekujemo u kasnijim popodnevnim satima, od 18 do 20:00 sati.

Na naplatnoj stanici "Beograd" kod Vrčina trenutno se čeka nekih desetak minuta, a od 12 sati se beleži pojačan intenzitet saobraćaja iz pravca Niša ka Beogradu. Najveće gužve očekuju se od 18 do 20 časova.

Od 7 do 15:00 sati kroz tu naplatnu stanicu prošlo 13.000 vozila u smeru ka Beogradu – izjavio je Zoran Janković pomoćnik šefa odseka sektora naplate putarine.

Najjači intenzitet saobraćaja očekujemo u kasnijim popodnevnim satima, od 18 do 20:00 sati, ali ne očekujemo neka veća zadržavanja – kaže on.

Janković je istakao da će svi kanali raditi bez prekida 24 sata i da su sve 23 trake u funkciji – 17 za naplatu, od kojih 15 za manualnu i dve za elekronsku naplatu putarine, kao i šest traka na ulazu za autput.

On objašnjava da je intenzitet saobraćaja pojačan jer se Uskrs poklopio u oba kalendara, pa ima dosta naših državljana koji rade u inostranstvu i sada se vraćaju svojim kućama u zemlje Zapadne Evrope.

Janković je podvukao da je trenutno angažovano 25 ljudi na naplati putarine.

– To su inkasanti koji rade naplatu u kabinama, plus imamo one koji vode računa o elektronskoj naplati putarine, da se na njoj saobraćaj odvija bez zaustavljanja – rekao je on.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter