Izvor:
18.04.2017 u 16:20
0

SAVET NADE MACURE: Evo kako da najlakše podnesete drastičan pad temperature koji nas očekuje!

Nada Macura, portparol Hitne pomoći, prokomentarisala je za naš portal kako treba da se ponašamo da bi najlakše podneli ovu promenu vremena, i kako da se oporavimo od prejedanja za praznike.

Morate voditi računa o tome da se adekvatno obučete, znači toplije oblačenje, topli napitci i naravno provetravanje prostora. To je nešto što se uklapa u dobar imunitet. – kaže Macura.

S obzirom na nas u sredu četvrtak očekuju temperature koje nisu karakteristilčne za proleće, Nada Macura savetuje da dosta odmarate jer je to najbolji način da se podnese drastičan pad temperature.

Ona takođe naglašava da kada se ide iz toplijih perioda u hladnije, broj intervencija hitne pomoći se smanjuje.

Jedini koji su ugroženi su srčani bolesnici i bolesnici koji su preživeli infarkt.

Što se tiče prejedanja za praznike Nada kaže da nisu imali intervencija kada su stomačne tegobe u pitanju.

To objašnjava time što su građani bili umereni, i nisu preterivali u hrani, ali i to što je većina njih praznike provela na putovanju.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter