Izvor:
18.04.2017 u 20:00
0

PONOVO NAM PRETE POPLAVE: Evo koji su delovi Srbije ugroženi!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/predrag%20maric.jpg?m=1483713957

S obzirom na najavljene padavine, Sektor za vanredne situacije upozorio je danas sve opštinske štabove u Srbiji da podignu stepen pripravnosti, uz 24-časovni monitoring Zapadne Morave, Kolubare i njihovih pritoka, sve dok padavine ne prestanu.

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić upozorio je da se prema najavama hidrometeorološkog zavoda u narednih 48 sati očekuje veća količina padavina na teritoriji Republike Srbije, čak i sneg u planinskim predelima“.

Zbog toga su, kako je kazao, moguća lokalna izlivanja na Zapadnoj Moravi i Kolubari, kao i na njihovim pritokama.

„Sektor za vanredne situacije u toku jučerašnjeg dana uputio je upozoranje svim opštinskim štabovima da se podigne stepen pripravnosti, da se radi dvadesetčetvoročasovni monitoring svih pritoka i da se raguje po potrebi“, rekao je Marić u izjavi dostavljenoj medijima.

Prema njegovim rečima, svi kapaciteti SVS u narednih 48 sati biće stavljeni u potpunu pripravnosti dok padavine ne prođu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter