parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DIGLA SVE NA NOGE: Zorana Mihajlović zbog poplava naredila pripravnost svim preduzećima iz resora!

 

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović naložila je danas svim preduzećima i agencijama u tom resoru da zbog najavljenih vremenskih nepogoda budu u pripravnosti i preduzmu potrebne preventivne mere, saopšteno je iz njenog kabineta.

Mihajlović je poručila da svako preduzeće ili agencija, u slučaju da registruje uticaj lošeg vremena na nesmetano odvijanje saobraćaja, o tome odmah obavesti resorno ministarstvo, kako bi se u slučaju potrebe zajednički pravovremeno reagovalo.

Pismo je upućeno Putevima Srbije, Koridorima Srbije, železničkim preduzećima Infrastruktura železnica Srbije, Srbija kargo i Srbija voz, Direkciji za železnice, Saobraćajnom institutu CIP, Institutu za puteve i Agenciji za bezbedost saobraćaja.Upućeno je i Aerodromu Nikola Tesla, kompanijama Er Srbija i JAT Tehnika, Direktoratu civilnog vazduhoplovstva i Kontroli letenja.

Među alarmiranim institucijama su i lučke kapetanije, Agencija za upravljanje lukama, Direkcija za vodne puteve, Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu, Uprava za transport opasnog tereta, kao i Građevinska direkcija Srbije.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Parovi - Live
00:00 Parovi - Žurka