Izvor:
19.04.2017 u 12:25
0

SPREMITE SE ZA SUSNEŽICU I MRAZ: Temperatura i danas pada, najviša dnevna do 9 stepeni!

U Srbiji danas oblačno i hladno sa kišom, ponegde sa susnežicom i vlažnim snegom i u nižim predelima. U brdsko-planinskim predelima sa snegom uz stvaranje snežnog pokrivača.

Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Vetar umeren, povremeno jak severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 5 C, najviša od 5 na severozapadu do 9 C na jugoistoku, tokom dana u padu.

U Beogradu danas oblačno i hladno, povremeno sa kišom. U višim delovima grada sa susnežicom i snegom. Vetar umeren, povremeno jak severozapadni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od 2 C do 5 C.

U četvrtak i petak oblačno, mestimično sa kišom, i snegom u nižim predelima. U brdsko-planinskim predelima sneg, uz povećanje snežnog pokrivača.

Petak donosi slabljenje i prestanak padavina, a uveče i noću razvedravanje. U subotu ujutro hladno sa slabim mrazem.

Naoblačenje koje ce od sredine dana zahvatiti severne, do kraja dana, u toku noći i u nedelju proširiće se i na ostale predele, uslovljavajući u nedelju mestimično kišu i sneg u brdsko-planinskim predelima.

Izvor: Tanjug
Foto: Prinscreen YouTube, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter