parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

AKO PUTUJETE ZA VIKEND, OBAVEZNO PROČITAJTE!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/poledica.jpg?m=1485331206

-U severnim i istočnim krajevima Srbije, padavine uglavnom prestaju dok u zapadnim delovima, a posebno u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice i Užica proveja sneg slabog do umerenog inteziteta koji otežava i usporava saobraćaj, a na granici sa Hrvatskom i Mađarskom i dalje su velike gužve za kamione, saopštio je AMS S.

Zbog nižih temperatura postoji opasnost od klizavih kolovoza i moguće poledice. Vožnju dodatno komplikuje, smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti, ali i zbog povremeno jačih pljuskova.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadravanja od 30 minuta.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Guzve.jpg?m=1477376754
Na teretnim teminalima velike gužve na granicama sa Hrvatskom i Mađarskom. Na teretnim terminalima na GP Batrovci sa Hrvatskom zadržavanja su na izlazu iz naše zemlje odnosno na ulazu u Hrvatsku duga i višesatna, dok se sa Mađarskom na GP "Horgoš" čeka

oko 180 minuta, na GP "Kelebija" oko sat vremena, dok se na GP "Sremska Rača" sa Bosnom i Hercegovinom čeka oko 120 minuta.

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost