Izvor:
25.04.2017 u 00:04
0

AMSS: Nesmetano obavljanje saobraćaja!

Povoljne vremenske prilike večeras i umerene dnevne temperature doprinose nesmetanom obavljanju saobraćaja, a ujedno omogućavaju i dobru prohodnost puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vidljivost je dobra, a na putevima van većih gradova vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja koji se obavlja bez zastoja i prekida, ali sa izvesnim izmenama na onim deonicama gde su započeti radovi i na kojima važi poseban režim odvijanja saobraćaja, ističe se u saopštenju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadravanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Batrovci su oko 180 minuta, na prelazu Šid oko 180 minuta, na Horgošu oko 90 minuta, a na Gradini, takođe na izlazu iz zemlje oko 70 minuta.

Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter