Izvor:
26.04.2017 u 17:10
0

AKO PUTUJETE ZA PRAZNIKE, OVO MORATE DA ZNATE!

Iz AMSS-a su rekli da nemaju podatke za situaciju na hrvatsko-slovenačkoj granici, na našoj granici se saobraćaj odvija za sada normalno, a čekanja za putnička vozila su do pola sata sa naše strane.

"Znamo da ima zadržavanja na hrvatsko-slovenačkoj granici, ali nemamo zvanične informacije da bi ih izneli u javnost", rekli su iz saveza i dodali da će početkom narednih praznika biti "standardne" gužve na graničnom prelazu "Batrovci", sa naše strane iz Šida, a iz pravca Mađarske na Horgošu i Kelebiji. Informaciju o zadržavanju na prelazima dobiće tokom narednih dana.

"Postoje alternativni granični prelazi tokom praznika i mogućih gužvi, kao što je "Bački vinogradi" sa Mađarskom, Bajmok koji radi od 07 do 19 časova radnim danom, Tovarnik-Šid-Tovarnik, u zavisnosti od situacije. Može i Bačka Palanka da se koristi. Očekuje se da će biti velika fremvencija saobraćaja između Republike Srpske i Srbije, pitanje je da li koristiti Raču ili neke južne prelaze kad se ide iz Hrvatske", zaključili su iz AMSS-a, uz konstataciju, da dok ne dobiju koliko je zvanično čekanje, ne mogu da daju preciznije informacije.

HappyTv
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter