Izvor:
27.04.2017 u 08:19
0

DANAS TOPLO I SUNČANO: Poslepodne ponesite kišobrane!

U Srbiji će danas tokom dana biti toplo i uglavnom sunčano a na zapadu i severozapadu, posle podne i uveče, uz više oblačnosti, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima praćenim grmljavinom.

Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata i ponegde na planinama jak, juzni.

Najniža temperatura od pet do 15 stepeni, a najvisa od 24 do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

I u Beogradu će biti toplo, ujutro i pre podne pretezno sunčano, posle podne promenljivo oblacno. Vetar slab i umeren, južni i i jugoistočni. Najniža temperatura oko 14, a najviša oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za narenih sedam dana u petak će biti promenljivo oblačno i toplo sa lokalnom pojavom kratkotrajne kise ili pljuska sa grmljavinom, uglavnom u Vojvodini, na zapadu i jugozapadu Srbije.

U košavskom podrucju i na planinama duvaće umeren i jak južni vetar. U subotu pretezno oblacno i osetno hladnije s kisom. Vetar u skretanju na severozapadni.

U toku noći na visokim planinama sneg. U nedelju još ujutro na jugu i istoku ponegde kratkotrajna kiša, u toku dana suvo uz delimično razvedravanje.

Od ponedeljka promenljivo oblačno, uz postepen porast temperature, pocetkom sedmice uglavnom suvo, a od srede mestimično kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter