Izvor:
28.04.2017 u 19:07
0

DA LI SADA PUTOVATI U MAKEDONIJU: Najnovije informacije o bezbednosti srpskih državljana!

Ministarstvo spoljnih poslova prati situaciju u Makedoniji i u redovnom smo kontaktu sa našom ambasadom i diplomatskim predstavništvima u ovoj zemlji.

Situacija u centru Skoplja normalizovana, saopštio je jutros makedonski MUP, nakon što je sinoć u centru makedonske prestonice u protestima povređeno više od 100 ljudi. Međutim, atmosfera je i dalje prilično naelektirsana i očekuju su dalji potezi obeju strana. S tim u vezi, pitali smo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da li postoji preporuka u vezi sa putovanjima i boravkom srpskih državljana u ovoj zemlji.

Pratimo situaciju u Makedoniji i u redovnom smo kontaktu sa našom ambasadom i diplomatskim predstavništvima u ovoj zemlji, kaže Ivica Tončev, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova.

Za sada nemamo nikakve preporuke u vezi sa putovanjem u Makedoniju. Ukoliko bude novih preporuka mi ćemo obavestiti javnost u najkaćem mogućem roku – rekao je Tončev.

Grupa navijača Crvene zvezde ali i manja grupa navijača FK Rad se uputila u Makedoniju, kako bi pružila podršku Srbima i Makedoncima u slučaju udara Albanaca.

Telegraf
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter