Izvor:
02.05.2017 u 22:26
0

HOROR U AUTOBUSU ZA NIŠ: Zmija duga 2 metra putnici prešla preko noge!

U autobusu koji je danas u 12.15 sa autobuske stanice u Bujanovcu krenuo ka Nišu, četvoro putnika iznenadila je i jedna zmija. Gmizavca je na ulazu u Vranje primetila devojka iz zadnjeg dela vozila, koja je ubrzo alarmirala svoje saputnike.

– Čula sam samo kako jedna devojka vrišti “Zmija, ima zmija… “. Drhtala je i u sekundi prebledela. Dotrčala je do vozača i kazala mu je da joj je preko nogu prešla zmija. Prvobitno je mislila da joj je pala jakna, ali kada se savila da je podigne ugledala je pred nogama gmizavca – priča Katarina Janjić, jedna od putnica u autobusu.

Ona je dodala da je kondukter jednom motkom držao zmiju na odstojanju od putnika, sve dok nisu ušli u Vranje gde ih je čekala policija na poziv vozača.

Sa njima je stigao i Vladica Stanković iz Udruženja za zaštitu zmija „Poskok“, kojem ovo nije prva akcija ovakve vrste.

– U saradnji sa komunalnom policijom zmiju smo bezbedno uklonili. Ona je puštena u prirodno stanište. Radi se smuku koji je na zasada neutvrđen način dospeo u autobus – kazao je Stanković.

kurir.rs
Foto: Printscreen Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter