Izvor:
05.05.2017 u 23:27
0

Upozorenje AMSS: Vozači oprez, putevi vlažni i klizavi!

Zbog kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, putevi u Srbiji su mokri i klizavi, a voda na kolovozu koja popunjava sve neravnine, kolotrage i druga oštećenja je dodatno opasna, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, kiša pada u Banatu, zapadnoj, centralnoj, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji, dok se na području Nišavskog okruga lokalno očekuju obilnije padavine i kratkotrajna pojava grada.

Jak pljusak i nevreme praćeno gradom smanjuju preglednost i otežavaju vidljivost, pa je savet vozačima da u tom slučaju zaustave vozilo na prvom parkingu ili bezbednom mestu pored puta. Na putevima kroz klisure i useke postoji opasnost i od odrona, dodaje AMS.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter