Izvor:
06.05.2017 u 20:05
0

UPOZORENJE RHMZ: Srbiji u NEDELJU prete NEPOGODE, pljuskovi, grmljavina, grad i jak vetar!

U centralnim i južnim krajevima Srbije u nedelju se očekuje lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda, navodi se u upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kako se dodaje, nepogode će biti praćene obilnim pljuskovima, grmljavinom, gradom i jakim vetrom.

Jutarnja temperatura biće od osam do 13 stepeni, a najviša dnevna od 16 do 20. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na zapadni i severozapadni.U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura biće oko 13, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak i utorak biti umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično sa kišom. U sredu se u većem delu zemlje očekuje suvo vreme uz razvedravanje, samo na jugu i istoku još ujutru i pre podne ponegde sa kišom.

Zatim će biti promenljivo oblačno i toplije u većini mesta suvo sa dužim sunčanim intervalima i ređom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom, naročito krajem perioda.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter