Izvor:
16.05.2017 u 22:09
0

NOVA SMS PREVARA U SRBIJI: Na ovu poruku nikako nemojte odgovarati!

U slučaju da uzvratite poziv, može vam se desiti da dobijete astronomski račun za telefon.

Ukoliko ste u toku dana dobili SMS poruku s nepoznatog telefonskog broja u kojoj piše "Zovi me molim te", nemojte odgovarati, u pitanju je nova SMS prevara.

Naime, veliki broj ljudi se javio i naveo da im je s broja +79542134355 stigla ovakva poruka, iako nikada nisu kontaktirali nekoga s tim brojem telefona, prenose mediji u Srbiji.

Telefonski operateri su, nakon prijava korisnika koji su dobili poruke ove sadržine, preduzeli odgovarajuće mere u cilju zaštite građana. Preporuka je da ne pozivaju brojeve koji su navedeni u SMS porukama, odnosno brojeve sa kojih su primili poruku.

Na slici se može videti da je broj iz inostranstva, i u slučaju da uzvratite poziv, može vam se desiti da vam račun za telefon bude astronomski, da ne kažemo, značajno veći od uobičajenog.

Izvor: Novosti
Foto: bljesak.info, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter