Izvor:
17.05.2017 u 17:06
0

DANAS POPODNE PLJUSKOVI, GRMLJAVINA I GRAD: Čeka nas snažno nevreme!

U Srbiji će danas popodne na jugozapadu, istoku i jugoistoku zemlje doći do lokalne pojave jakih pljuskova, praćenih grmljavinom i gradom, upozorio je Republički hidrometerološki zavod Srbije.

Sutra se očekuje pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistocni. Najniža temperatura od 8 do 14 stepeni a najviša od 23 do 26 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 14, a najviša oko 25 stepeni.

Prema prognozi za sedam dana, u petak i subotu veći deo dana biće pretežno sunčano i toplo.

U subotu posle podne na zapadu i jugozapadu, krajem dana, tokom noći i u nedelju i u ostalim krajevima oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U ponedeljak promenljivo, mestimično s kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

U utorak u većem delu razvedravanje, samo na jugoistoku još ponegde sa kratkotrajnom kišom. Zatim pretežno sunčano i toplije.

Izvor: Tanjug

Foto: Print Script Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter