parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

"PLAVI KIT" STIGAO I U SRBIJU: Dečak igra smrtonosnu igricu i kači video-snimke! (FOTO)

 

Morbidna igrica pod nazivom "Plavi kit" već duže vreme hara Evropom, a sad je stigla i u Srbiju. Nedavno se pojavila vest da je u Hrvatskoj već pala prva žrtva, a po svemu sudeći ni klinci iz Srbije nisu odoleli da se uključe u ovu bolesnu igricu.

I pored brojnih apela da se svi koji dođu u dodir s ovom igricom odmah obrate policiji, postoje i oni koji su rešili da reskiraju i probaju da se upuste u ovu morbidnu avanturu.

Tako je jedan mladić iz Srbije odlučio da igra ovu morbidnu igricu i još da sve to kači na svoj Jutjub kanal.

Kako kaže, na ovaj potez se odlučio da bi dokazao da je sve stvar psihe i da ovo nikako ne može uticati na nekog ukoliko je dovoljno psihički stabilan. I pored mnogo negativnih komentara na račun ove ideje, rešio je da istraje u svojoj nameri.

 

 

Preko mejla je dobio link sajta preko kojeg komunicira s anonimnom osobom i dobija zadatke. Na samom sajtu počinje igra s psihom osobe koja želi da učestvuje, a već sledećeg dana dobio je zadatak preko mobilne aplikacije Voc ap. I iz dana u dan pristižu novi zadaci.

Ono što je još strašnije jeste činjenica da mnogi ljudi upravo zbog svoje samouverenosti mogu postati žrtve ovakvih morbidnih i bolesnih psihičkih igara, jer niko ne zna koliko može podneti sve dok ne dođe u situaciju da testira svoju izdržljivost.

Da li je ovaj mladić uopšte svestan kakvom se riziku izlaže, još uvek nije jasno. Ipak, nadamo se da će neko stati na put širenju ove morbidnosti i da će on, ali i mnoga druga deca uspeti da se izvuku iz svega bez ikakvih posledica.

 

Espreso
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost