Izvor:
20.05.2017 u 23:45
0

AMSS upozorava: Oprezno vozite zbog klizavog kolovoza!

Zbog promene vremena, vozače večeras očekuju mokri i klizavi kolovozi uz smanjenu vidljivost pa Auto moto savez Srbije savetuje punu opreznost u vožnji i apeluje na vozače da povećaju odstojanje između vozila

Više strpljenja vozačima će biti potrebno i na deonicama na kojima se izvode radovi, a na kojima može doći do nešto usporenije vožnje, saopšti je AMS S.

Od 22.maja počinju radovi na pojačanom održavanju raskrsnice državnog puta II A reda broj 100 i lokalnog puta Vojka – Stari Banovci, kod bazena u Staroj Pazovi.

U ponedeljak počinju i radovi na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na levoj kolovoznoj traci državnog puta I A reda broj 1( auto-put E-75), na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd – Niš i Trupale -Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale).

Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, a saobraćaj će se preusmeravati na desnu traku u smeru Beograd – Niš. Planirano trajanje radova je 80 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

tanjug.rs
Foto: Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter