Izvor:
21.05.2017 u 02:59
0

Nataša Kandić kao pokvarena ploča: SRBIJA ŠTITI ZLOČINCE!

Fond za humanitarno pravo je u svom izveštaju kritikovao odlazećeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića jer je nedavno organizovao prijem za nekadašnjeg predsednika Skupštine Republike Srpske Momčila Krajišnika.

Kandićkinim saradnicima zasmetalo je i to što je država dozvolila promociju knjige penzionisanog oficira JNA Veselina Šljivančanina, u kojoj je on objavio svoje dnevnike iz haškog pritvora (!?).

"Ne vidimo dovoljno političke volje u reformi i unapređenju oblasti vladavine prava, a to nam je potrebno u procesu pridruživanja EU i ostvarenju ciljeva poglavlja 23. Problem je i 'glorifikacija' ratnih zločinaca, prijem za Momčila Krajišnika i promocija knjige Veselina Šljivančanina", rekla je Milica Kostić iz FHP na predstavljanju "Izveštaja o suđenjima za ratne zločine u Srbiji tokom 2016. godine".

Istovremeno, Kandićka i njeni saradnici nijednom rečju nisu osudili puštanje osvedočenog albanskog krvnika i bivšeg vođe OVK Ramuša Haradinaja iz pritvora u Francuskoj.

Komentarišući ovakvo ponašanje FHP, potpredsednik SNS Milenko Jovanov ističe da su ovo besramne laži usmerene na urušavanje ugleda Srbije.

– Nažalost, ovo im nije ni prva ni poslednja laž izrečena u tom smislu. Ipak, oni su vrlo savesno svojim optuživanjem Srba i Srbije za sve i svašta i upadljivim ćutanjem o zločinima koji su izvršeni protiv srpskog naroda izgubili svaki kredibilitet. Njihove ocene nemaju ama baš nikakvu vrednost – zaključuje Jovanov.

informer.rs
Foto:Medija centar Beograd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter