Izvor:
24.05.2017 u 18:21
0

AKO SE TEŠKO RAZBOLITE, IPAK IMA NADE – NEČIJA VELIKODUŠNOST SPASIĆE VAM ŽIVOT!

Kako izgleda život kada u svom telu nosite tuđ organ? Potresne ispovesti pacijenata kojima je život produžila tuđa plemenitost. Koliko smo kao nacija spremni da nekome produžimo život, zašto je u Srbiji sve manje donatora organa i dali ćemo novim donošenjem novog zakona svi po rođenju postati donori organa – sve to možete videti danas u 16:00 u emisij "Posle ručka", na Happy televiziji. O svom novom životu posle translpalntacije srca govoriće prof. dr Dušan Stevanović,bivši direktor klinike u Tiršovoj.

Ugostićemo i arhitektu Katarinu Bosnić i studenta arhitekture, po čijim nacrtima će biti uređen jedan deo Savamale.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/nenad%20okanovic.JPG?m=1495619263

Vanja Bulić razgovaraće sa glavnin koordinatorom za transplantaciju srca prof. dr Miljkom Ristićem i sa načelnicom Odeljenja intezivne nege za transplantaciju srca dr Emilija Nestorović, a u goste će doći i glumac Nenad Okanović koji se javno zalaže za doniranje organa.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/ceca-01.jpg?m=1464400169

U drugom delu emisije, videćete šta o proslavljanju mature danas, misli Ceca Ražnatović.U goste nam dolazi i Boban Rajović koji će otkriti nam kako izgleda vaspitavanje troje tinejdžera i kakva je to veza između njega i maturanata. Šta se desilo sa „Đavolicama“ i kako je ona proslavila svoju maturu, otkriće mlada Zvezda Granda Tamara Milutinović. U kakvim je odnosima sa bivšom ženom, Gocom Božinovskom i koliko njegovi stavovi utiču na karijeru njihove ćerke, Jelene Vučković, otvoreno sa Vanjom Bulić i Suzanom Mančić, pričaće naš čuveni tekstopisac i kompozitor, Rade Vučković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter