Izvor:
24.05.2017 u 21:34
0

RHMZ UPOZORAVA: EVO DO KAD ĆE TRAJATI OLUJA U BEOGRADU I OSTATKU SRBIJE!

Oblačnost koja na području Donjeg Podrinja, Mačve i srednjeg Banata uslovljava mestimično jake pljuskove sa grmljavinom i pojavu grada, u naredna dva sata sporo će se premeštati na jugoistok- ka jugozapadnoj Srbiji, Šumadiji i Pomoravlju.

U pojedinim delovima Beograda jaki pljuskovi sa grmljavinom uz pojavu grada. Oluja će prestati do 18:15, piše na sajtu RHMZ..

Na Mlavi, Peku i Timoku, Crnici, Lepenici, Lugomiru i Resavi, kao i na gornjim tokovima Južne i Zapadne Morave sa pritokama vodostaji će biti u porastu do 26./27. maja bez prevazilaženja upozoravajućih nivoa. Na manjim bujičnim vodotocima ovih slivova moguća su manja lokalna izlivanja.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter