Izvor:
25.05.2017 u 14:45
0

ULICE BEOGRADA DANAS SU ZATVORENE ZA SAOBRAĆAJ: Radovi i litija u isto vreme!

U toku su radovi na sanaciji nekoliko glavnih beogradskih ulica, a za danas zakazana je povorka litije kroz centar grada, što će zatvoriti još saobraćajnica. Evo koje delove grada treba da izbegavate kako ne biste "upali" u gužvu.

Zbog Spasovdanske litije u čast krsne slave grada Vaznesenja Hristovog zatvaranje poteza Admirala Geprata počinje već od 9.30.

Vozačima neće biti na raspolaganju Ulica admirala Geprata od rasksnice sa Balkanskom i Gavrila Principa do raskrsnice sa Dobrinjskom ulicom, kao i ulaz u Ulicu Admirala Geprata iz pravca Kneza Miloša. Sve do 14 časova ulice će se zatvarati sukcesivno kako povorka bude prolazila ustaljenom trasom litije, simbolično zatvarajući krug u dvorištu Vaznesenjske crkve (Ulica admirala Geprata, početak ispred Crkve svetog Vaznesenja – Kneza Miloša – Kralja Milana, Terazije – Knez Mihailova – Pariska – Ulica kneza Sime Markovića – Pop Lukina – Brankova – Kraljice Natalije – Dobrinjska ulica).

Ovih dana vladao je kolaps zbog sređivanja asfalta u Ulici Mite Ružića, međutim, radovi se privode kraju, dok su u Ulici Mije Kovačevića radovi tek krenuli i to na delu od kružnog toka Bogoslovija do Ulice Čarlija Čaplina te je bolje izbegavati ovaj deo grada.

Osim na Zvezdari, gužve će biti i na Voždovcu. Zbog radova u Bulevaru oslobođenja doći će i do zatvaranja saobraćaja u jednoj kolovoznoj traci i izmene režima saobraćaja u drugoj slobodnoj kolovoznoj traci od raskrsnice sa ulicama Save Maškovića i Crnotravskom do Mosorske ulice.

Na Čukarici "Beogradske elektrane" zbog radova zatvaraju početak Beogradskog bataljona kraj ulice Blagoja Parovića do 2. juna, kao i deo Ulice Rada Neimara na Voždovcu, između Bačvanske ulice i Vojvode Toze. Radovi su planirani u dve faze i biće završeni 3. juna.

Strpljenje, kao i manja brzina su neophodni za bezbedan prolazak, pa bi trebalo da svi vozači poštuju ograničenja.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter