Izvor:
29.05.2017 u 22:58
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ PRVI PUT OTKRIVENI DETALJI O OBAVEŠTAJNOM RADU: Kako su Srbi predstavljeni u svetu!

Vanja Bulić i Jovana Grgurević je u emisiji "Posle ručka" razgovarali su sa bivišim pripadnikom DB-a Božidarom Spasićem, Goranom Jevtovićem i Dejanom Lučićem publicistom, geopolitičarem i teoretičarem zavera o svetskom i regionalnom terorizmu i koliko je Srbija ugrožena danas i kao su uticale geopolitičke promene i strani faktor na političke prilike u državi.

Božidar Spasić rekao je u emisiji da ne postoji terorizam, koji je nastao spontano.

Prvi put ću sada reći, da ne postoji obaveštajna saradnja u obaveštajnom radu. Pre ću da umrem, ne dam nikome informacije! Na primer, Francuz kojem date informaciju rećiće: a ko ti je to rekao, zato su službe zatvorene – istakao je Spasić. Započela je otvorena rasprava u studiju između Jevtovića i Spasića.

Jevtović je rekao da je Haradinaj svačiji čovek i da su svi svoje agente slali na Kosovo. Pita Spasića da li ga je svaka služba vrbovala ponaosob, on odgovara "apsolutno".

"Niko nije mogao da dođe na Kosovo, a da nije prošao "koalicionu" obuku", tvrdi Jevtović i dodaje da je sačinjena Bela knjiga koja je prosleđenja Savetu bezbednosti, koji nije uputio bilo kakvu reakciju na nju nigde.

Bulić pokreće temu oko Košara 1998. godine, NATO vojnicima u Albaniji… "Zapad uje bilo u interesu da našu borbu 98 minimizira, setite se Si-En-En i čuvene "rezolucije 1199" iz 1998 godine. Mi smo stavljeni u rat sa teroristima i unapred smo osuđeni. Predstavljeni smo kao loši momci", objašnjava Jevtović.

Lučić je naglasio da smo mi okupirana zemlja posle petog oktobra. "Isporučili su predsednika države i svi oni koji su to uradili su izdajnici. Priče da Rusi imaju uticaj ovde, je lepa prica. Ovde deluje američka "šesta kolona" i Džordž Soroš", zaključio je Lučić, dok su se druga dva gosta samo delimično složila sa njegovom tvrdnjom..

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter