Izvor:
01.06.2017 u 19:20
0

PLJUSKOVI I GRMLJAVINA NAS NEĆE ZAOBIĆI: Evo kada nevreme stiže u vaš grad! (FOTO)

Danas se pljuskovi sa grmljavinom očekuju na jugozapadu Srbije, širem području Beograda i južnom Banatu. Najviša temperatura će biti između 26 i 31 stepena. U narednih pet dana se slično vreme očekuje u celoj zemlji.

Prema podacima RHMZ-a, u Beogradu će se sve do kraja perioda zadržati toplo vreme i visoke temperature do 30 stepeni, ali sa poslepodnevnim pljuskovima i grmljavinom.

Slična situacija biće u Nišu i Kragujevcu i Prištini, dok se u Novom Sadu pljuskovi očekuju samo sutra, a onda će ostatak perioda biti pretežno sunčano i toplo.

Dok je u skoro svim gradovima Srbije žuti meteo alarm na snazi, Nišu i Valjevu preti narandžasto upozorenje za kišu.

VREMENSKA PROGNOZA ZA BEOGRAD I OKOLINU

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti slab do umeren severozapadni.

Jutarnja temperatura oko 19, a najviša dnevna 29 stepeni. Novo nevreme se očekuje u 17 časova.

Printskrin: Accuweather

Printskrin: Accuweather

Printskrin: Accuweather

telegraf.rs
Printskrin: Accuweather

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter