Izvor:
01.06.2017 u 21:54
0

STRAŠNO NEVREME POGODILO ČAČAK: Ceo grad ostao bez struje!

Grad Čačak je oko 14 časova ostao bez električne energije, a prekid u napajanju strujom koji je trajao oko 60 minuta izazvalo je jako nevreme sa kišom.

U Elektrodistribuciji Čačak rečeno da je “do ispadanja trafo stanica” na području zapadne Srbije, Požege i Užica došlo zbog vremenskih nepogoda sa jakom kišom i grmljavinom koja je danas zahvatila to područje.

Tokom prepodneva, zbog grmljavine, bilo je ispada trafo stanica i u Čačku, na gradskom području, ali su u roku od desetak minuta kvarovi otklanjeni.

Čačak je danas nekoliko puta zahvatilo nevreme sa jakom kišom i grmljavinom.

RHMZ je izdao upozorenje da će vreme u četvrtak biti nestabilno, s lokalnim plјuskovima i grmlјavinom. Kiša je jutros pljuštala u Beogradu. Žuti i narandžasti meteoalarm su na snazi na teritoriji cele zemlje.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter