Izvor:
02.06.2017 u 01:42
0

STRAŠNO NEVREME: Grom zapalio dve kuće kod Prijepolja, bez struje skoro cela zapadna Srbija!

Grad je napravio i ogromnu materijlnu štetu na malinjacima i drugim kulturama.
.
Vatrogasci su imali pune ruke posla pošto su morali da gase požar u naselju Seljašnica, desetak kilometara od Prijepolja, gde je grom udario i zapalio dve kuće. Za sada nije poznato ima li povređenih. Cela zapadna Srbija ostala je bez struje.

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda izdato je narandžasto upozorenje za čitavu zapadnu Srbiju, što znači da može doći do lokalne pojave grmljavine sa gradom, a mogu se i očekivati pljuškovi ili jake kiše.

Kiša praćena olujnim vetrom i gradom pada već pola sata u okolini Prijepolja, a najkritičnije je na područiju Kolovrata, Ratajske, Ravana i Skokuća.

Grad je napravio ogromnu materijlnu štetu na malinjacima i drugim kulturama. Jedan deo opštine trenutno je bez napajanja električnom energijom.

Novosti
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter