Izvor:
12.06.2017 u 22:05
0

EVO KAKO PEDOFILI U SRBIJI MAME DECU!

Roditelji dece predškolskog uzrasta bi trebalo da budu posebno obazrivi, jer se pedofili služe raznim trikovima.
Roditelji dece širom Srbije nailaze na razne slučajeve pedofilije, a njihove izjave mogu da vam pomognu kako biste upozorili decu kojim se izgovorima najčešćše koriste pedofili, kako bi mališane namamili.

MAME DECU BOMBONAMA

Isped jedne škole i vrtića na Bežanijskoj kosi, mlađi muškarac je deci glumio druga, nudio im bombone, a zatim ih dodirivao. Iz škole su rekli da nisu upoznati s ovim slučajem, dok su nadlžni rekli da je policija utvrdila o kome se radi.

– Obavestili su me drugi roditelji da se pojavio pedofil koji mami dečake nudeći im bombone, a potom im, u zamenu da mu sednu u krilo, daje mobilni da se igraju kako bi ih onda pipkao.

Roditelji su tvrdili da je bilo nekoliko ovakvih situacija, vikendima i nakon radnog vremena vrtića, kao i da je stvar stigla do policije – obelodanila je majka čije dete ide u vrtić i zahvaljujući kojoj je slučaj stigao do medija, a policija reagovala.

– Što se tiče prijave da je nepoznati muškarac uočen u blizini škole, policija je utvrdila o kom licu je reč, on je saslušan, podneta je krivična prijava i to je prosleđeno nadležnom tužilaštvu – rekla je danas na RTS-u Marija Stanković, inspektorka Odeljenja za suzbijanje maloletničke delinkvencije.

ZOVU IH DA SE ZAJEDNO IGRAJU

Još jedan slučaj pedofilije zabeležen je pre nekoliko dana, kada je Nebojša B. (20) iz Šapca uhapšen jer je obljubio petogodišnju devojčicu u naselju Letnjikovac.

Tog dana roditelji su bili u poseti kod rođake Nebojše B.

– Dok su roditelji devojčice bili sa Nebojšinom rođakom u dnevnom boravku, on se ponudio daanimira dete. Odveo ju je u susednu sobu, a onda je roditelje prekinuo plač i vriska ćerkice. Prvo je majka utrčala u sobu gde je bio mladić sa detetom, a za njom i otac. Zatekli su jeziv prizor – momka koji je bio obnažen nad devojčicom.

“SINKO, DOĐI DA TI DEKA DA VOĆKU”

Devojčica (10) bila je žrtva pedofila J.B. (82) iz Subotice, koji je namamio u kuću uporno je nutkajući voćem, da bi joj zatim zadigao majicu i ljubio je po stomaku.

Nakon što je sve ispričala roditeljima, policija je uhapsila J.B.

– Uhapšeni je zadržan u pritvoru do 48 sati. Posle saslušanja kod tužioca biće odlučeno da li će ostati u pritvoru dok istraga ne utvrdi šta se dogodilo u njegovoj kući. Sa devojčicom će razgovarati psiholozi da bi je poštedeli nove traume. Ovo je neviđeni skandal!

Hapšenje je zaprepastilo ceo komšiluk. Neverovatno je da jedan starac zavodi maloletnicu usred bela dana i da je bez imalo srama pipka i ljubi po telu. To je nečuveno – kaže izvor iz istrage.

Istraga treba da utvrdi šta se tačno dogodilo u kući J.B. Na teret može da mu se stavi obljuba deteta, što će utvrditi stručno veštačenje.

FEJSBUK, MESTO NA KOM SU SVI PEDOFILI

Pedofil (35) iz Užica je uhapšen jer je putem Fejsbuka slao poruke nepristojne sadržine devojčici od 11 godina.

– Kada mi je dete prišlo i reklo da joj na Fejsbuku piše neki nepoznat čovek, pomislio sam da joj je slučajno poslao poruku.

Međutim, ubrzo sam shvatio kakve su njegove namere – ispričao je otac jedanaestogodišnje devojčice iz Užica, koji je sprečio da mu M. M. (1982) iz Ivanjice namami dete. Kako kaže, ćerkici je napravio Fejsbuk profil zbog lakše komunikacije jer je često odsutan.

Telegraf
Foto: Pixabay/www.awareparenting.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter