Izvor:
14.06.2017 u 12:51
0

DANAS NAS OČEKUJE: Oblačno i toplo vreme, ponegde sa pljuskovima! (foto)

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo, samo ponegde, uglavnom na zapadu, jugozapadu i jugu, sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 19 stepeni, a najvisa dnevna od 27 do 31 stepen.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, sredinom dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U četvrtak sunčano i toplo. U petak ujutru i pre podne na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Za dane vikenda promenljivo oblačno i hladnije mestimično sa kišom i pljuskovima češćim u nedelju. Od ponedeljka pretežno sunčano uz postepeni porast temperature.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter