Izvor:
16.06.2017 u 13:24
0

IPAK IMA POŠTENIH ZATVORENIKA: Robijaš u „Zabeli“ vratio POLA MILIONA, vlasnik mu se odužio na neverovatan način!

Zoran S. (45) koji u požarevačkoj “Zabeli” izdržava dve i po godine robije zbog privrednog kriminala, početkom nedelje je vratio gotovo 4.000 evra (oko 500.000 dinara) koji su ispali jednom advokatu u poseti klijentu, piše Informer.

Advokat, iznenađen ovim časnim postupkom osuđenika, odlučio je da ga časti, pa mu je platio kantinu za nekoliko meseci unapred. Zoran S. je u ponedeljak radio na prijemu pošiljki i paketa za zatvorenike kada je našao “butku” novca koja je ispala jednom advokatu.

Advokat je uredno prijavio razlog dolaska u zatvor, a onda otišao do čekaonice. Zbog vrućine je skinuo sako i prebacio ga preko ruke ne primetivši da mu je tada ispao novac. Zoran S. je prolazeći naišao na novac i više advokatovih vizitkarti, bez razmišljanja je podigao novac i krenuo da mu vrati – kaže sagovornik Informera.

Advokat je bio šokiran vraćanjem velike sume novca i odmah je hteo da časti poštenog nalazača, ali mu je savetovano da to ne radi.

Zatvorski stražari su mu rekli da po pravilu on ne može da da novac u ruke zatvoreniku. Zato je on odmah izdvojio novac i uplatio ga na račun osuđenika u zatvorskoj kantini. Zoran S. je u poluotvorenom tretmanu i radno je angažovan.

Prema rečima Borivoja Borovića, advokata, ovaj slučaj nesumnjivo dokazuje da ima mnogo osuđenika koji su nepravedno osuđeni ili pod sumnjivim okolnostima.

Da sam ja branilac tom poštenom osuđeniku, odmah bih zatražio od predsednika suda koji ga je osudio, da ga pomiluje.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter