Izvor:
17.06.2017 u 14:12
0

CELO SELO U ŠOKU: Marija se razvela od muža i udala za svekra i to zbog 750 evra!

Gospođa po imenu Marija B. se razvela od muža, kada se vratio iz inostranstva, zbog toga što nije mogao da nađe posao. Ipak, ono što je njenu priču dovelo do toga da bude objavljena u medijima je informacijama o njenom životu nakon razvoda.

Naime, nakon što se rastavila od muža, odlučila je da se preuda i to ne za bilo koga već za trideset godina starijeg svekra (78), oca njenog supruga, a motiv je navodno bio taj što je želela da nasledi svekrovu penziju od 750 evra, nakon njegove smrti.

Muž bez posla, ona bez posla, živeli su od svekrove penzije. Dogovorili su se da ona brine o njemu, dok ne umre – navodi isti izvor.

Barem zvanično, gospođa Marija tvrdi da se u odnosu između nje i svekra ništa nije promijenilo, da i dalje spava sa mužem, iako se po selu se svašta priča.

Nije mala penzija i žalosno je da propadne, a ni muž ni ona ne rade, navodno je obrazložila svoj postupak sebi bliskim ljudima – kruži po selu.

Izvor: Aktivnosti24
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter