Izvor:
19.06.2017 u 17:16
0

STIŽE TROPSKI TALAS U SRBIJU: Paklene vrućine narednih dana, u subotu čak 38 stepeni!

Posle nešto hladnijeg i kišnog vremena u Srbiji se opet očekuju vusoke temperature. U subotu do 38 stepeni.

Leto kalendarski počinje za dva dana, 21. juna, pa će i u Srbiji ponovo biti zabeležene visoke, čak i tropske temperature.

U sredu i četvrtak posle podne i uveče očekuje se razvoj oblačnosti, a na zapadu i ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Maksimalna temperatura u sredu i četvrtak biće od 30 do 35°C, a u petak i u subotu još vrelije, sa temperaturom od 32 do 38°C.

U Srbiji će danas u većini krajeva biti pretežno sunčano, samo na jugu i istoku promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom, uglavnom ujutru.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 16 stepeni, najviša dnevna od 23 stepan na jugu do 29 stepeni na severu, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije uz slab do umeren vetar severnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter